Schimb automat de trafic
Home Membri Inregistrare Termeni Ajutor Linkuri Concursuri Contact

Intrebari frecvente/FAQ

- Cum pot deveni utilizator?
- Accesand signup si apoi completand formularul "New member registration"/ inregistrare unui membru nou. In scurt timp se va genera un mesaj automat care va fi trimis spre adresa de posta electronic pe care ati folosit-o la inregistrare. Este necesar ca dupa citirea mesajului sa dati clic pe URL-ul primit pentru activarea contului sau sa copiati si sa lipiti acel URL in browser. Veti fi directionat(a) catre modulul de validare a contului de utilizator din schimbdetrafic.ro. Veti primi puncte-credit bonus imediat dupa ce navigati automat pentru primele 20 de credite si tot atunci contul devine activ. Creditele le puteti aloca site-ului propus pentru ca acesta sa primeasca trafic.
RECOMANDAM CA BROWSERE PENTRU NAVIGARE:
1. GOOGLE CHROME (clic pentru download gratuit)

2. Mozilla Firefox (clic pentru download gratuit)

3. Opera (clic pentru download gratuit)

- Cand website-ul propus de mine va fi inclus in motorul pentru schimbul automat de trafic?
- Dupa ce website-ul va fi verificat si aprobat de administratorul schimbdetrafic.ro si dupa ce i se aloca credite pentru a primi trafic.

- Cum pot aloca din punctele de credit acumulate pentru website pentru ca acesta sa primeasca trafic?
- In pagina principala de utilizator, cu date despre contul dumneavoastra, veti vedea scris cu albastru "Aloca credite". Dati clic si ajungeti in sectiunea de unde puteti aloca din creditele pe care le aveti pentru a primi trafic. De asemenea, sagetile albastre din dreapta sunt de ajutor prin clic pe ele. Tot din sagetile albastre din dreapta va gestionati principalele date ale contului de utilizator.

- Se accepta si subdomenii sau site-uri in constructie?
- Da, se accepta si subdomenii si sub-subdomenii si site-uri in constructie. Se accepta orice website-uri, bloguri etc. atata timp cat acestea au continut si respecta conditiile de utilizare.

- As putea sa primesc pentru trafic mai multe puncte pentru vizionare, respectiv o ratie mai buna de navigare?
- Da, insa doar daca va upgradati, va imbunatatiti contul trecand de la cont gratuit la cont silver sau cont gold - sau cont mini-silver sau cont mini-gold - accesand sageata albastra din dreptul Account: cont gratuit sau clic pe UPGRADE CONT. O ratie mai buna va garanteaza mai multe credite acumulate.

- Doresc o campanie puternica de promovare si de trafic si am nevoie de mai multe puncte.
- Puteti cumpara pachete de puncte de diferite dimensiuni (numar de credite) pe care le puteti aloca website-urilor dv. Sau puteti sa cumparati un cont silver sau gold cu o rata de trafic mai mare, garantata.

- La ce imi foloseste traficul?
- Traficul este foarte important pentru promovarea si pozitionarea unui site in principalele motoare de cautare (Google, Yahoo etc.). In primul rand un trafic decent si constant va avea ca prim rezultat urcarea in SERP (search engine results page). Imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare se poate obtine astfel prin trafic in doar cateva zile. Iar apoi traficul constant adus prin schimb de trafic va ajuta la obtinerea de noi trepte in plus in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Traficul contribuie esential la obtinerea si apoi la intarirea unui page rank. Traficul ajuta la promovarea respectivului site prin afisarea lui constanta in motoarele de navigare automata puse la dispozitie utilizatorilor retelei de schimb de trafic. Un site fara trafic constant isi va pierde din page rank. Pentru evaluarea unui site Google foloseste un algoritm complex in care sunt 2 elemente esentiale: traficul primit de un site si un numar cat mai mare de linkuri care sa "recomande", sa directioneze spre respectivul site.

- Care sunt avantajele pentru conturile upgrade?
- Conturile upgrade sunt toate conturile mai putin conturile gratuite. Este vorba de conturile silver, gold, mini-silver si mini-gold si - cel mai puternic - contul diamant. In primul rand rata de trafic este una garantata, permanenta si mai mare ca la conturile gratuite. Astfel, in navigare automata primiti o rata de 0,9, 1,3, 1, 2 sau 1,5. La care se adauga si un bonus de credite in momentul activarii contului. Nu in ultimul rand, utilizatorii cu conturi upgrade au posibilitatea de a aloca un anumit numar de credite per ora. Mai exact: de exemplu daca alocati pentru un site aprobat in trafic 1000 de credite puteti seta alocarea creditelor in etape, pe ora (de exemplu 100 de credite pe ora). Asta inseamna ca cele 1000 de credite vor fi alocate in 10 pachete de cate 100 de credite, din ora in ora. Este o optiune speciala - CPH - de care beneficiaza doar conturile upgrade. Astfel puteti gestiona automat numarul de credite alocate din ora in ora, aducand pe site-ul respectiv vizite diferite la interval de o ora. In plus, conturile upgrade au la dispozitie mai multe situri ce pot fi propuse in trafic. Astfel incat pe langa vizite si vizitatori un domeniu poate beneficia si de un bounce rate foarte bun. Propunand URL-uri diferite pentru acelasi site, cu un anumit numar de credite alocate per ora, obtineti vizitarea paginilor de site propuse pe rand de catre utilizatorii care se afla in acel moment in navigare. De exemplu se va obtine navigarea "la rand" a paginilor: domeniu.com/pagina1, domeniu.com/pagina2, domeniu.com/pagina3, domeniu.com/pagina4... Astfel incat utilizatorii aflati in navigare vor ramane pe site-ul dv navigand intre paginile sitului cu un efect foarte bun de trafic si bounce rate. Atentei: nu alocati la CPH mai mult decat triplul utilizatorilor online (ca cifra).

- De ce nu apare si site-ul meu in navigarea mea automata?
- Ar insemna sa va afisati, sa va vizitati propriul Website. Siturile propuse de contul dv de utilizator nu vor aparea in fereastra dv. pentru a nu va consuma punctele inutil. Se rotesc in schimbul de trafic ce va apare dv. doar website-urile propuse de ceilalti utilizatori.

- Contul meu poate deveni inactiv?
- La 90 de zile de inactivitate contul dumneavoastra gratuit devine inactiv si poate fi oricand sters fara explicatii.

- Cum pot realiza puncte ?
- Puteti realiza puncte pentru a le transforma in trafic navigand cu ajutorul modulului automat de afisare a website-urilor propuse de utilizatori. Accesati butonul "Start navigare" din pagina principala a contului dv. de utilizator. Principiul este simplu: dv. vizitati paginile utilizatorilor care au alocat credite de trafic si ei va viziteaza paginile pentru care ati alocat credite de trafic. Vezi pagina lui el vede pagina ta.

- Ce se intampla cand mi se consuma creditele alocate ptr. un site?
- Site-ul va fi pus automat pe pauza si va aparea in cont cu indicativ "paused". Website-ul va fi reactivat si va fi afisat in motorul de trafic dupa ce ii veti aloca din nou puncte-credit. 1 punct credit = o vizita primita pe site. Uneori desi are credite alocate site-ul ramane pe pauza pana la urmatoarea sesiune de navigare. Asta in cazuri speciale cand se pregatesc anumite campanii.

- De ce site-ul meu este paused desi o perioada a fost activ?
- Un site poate fi pus pe pauza de la trafic cand se consuma punctele de trafic alocate pentru un site activat. Sau este in pauza desi are credite pentru ca va intra in trafic in urmatoarea sesiune. Veti vedea in acest caz in zona cu cifrele ce indica punctele alocate ptr trafic sau cifre negative, cu minus in fata. Site-ul va fi reactivat pt trafic dupa alocarea de puncte noi pentru trafic.

- Un site cu pop-up imi blocheaza navigarea. Cum procedez?
- Aveti posibilitatea de a semnala astfel de site-uri prin raportarea lor. Atentie insa: nu toate popup-urile sunt daunatoare browserului nostru automat. Doar popup-urile gen cod de vot sau cele care impiedica iesirea de pe site reprezinta o problema si sunt interzise. Va sfatuim ca in timpul navigarii sa dezactivati din browser permisiunea de afisare pop-up pentru a evita orice problema generata de un site ce lanseaza ferestre pop-up. In acest fel vor fi eliminate problemele legate de popup-urile "nepericuloase".

- Cum mai pot castiga gratuit credite?
- Folosind banerul sau linkul de refferer. Adica "spunand" altor persoane despre noi afisand banerul sau linkul cu datele dv. de utilizator schimbdetrafic.ro. Pentru fiecare utilizator nou venit datorita "recomandarii" dv. de refferer veti primi cate 0,01 puncte de fiecare data cand reffererul deschide un site. Adica pe masura ce utilizatorul recomandat de dv. (cu referinte de la dv.) navigheaza folosind motorul automat de trafic dv. primiti credite de la el. Atentie! Nu faceti spam cu datele dv. de refferer! Nu modificati codurile de la banere!

- Cate site-uri pot fi propuse de un utilizator pentru trafic?
- Se accepta maxim 6 site-uri pentru contul gratuit, 10 site-uri pentru contul silver, 15 site-uri pentru contul gold. Gestionarea site-urilor (adaugare sau stergere) se face din sagetile albastre din dreapta. Se face o exceptie pentru conturie gratutie vechi pana la #1500 ce pot avea 7 situri in trafic.

- Ce reprezinta Lista neagra?
- O lista cu adrese de mail si site-uri care nu mai au acces pe schimbderafic.ro in urma incercarii de fraudare a sistemului. Este dovada clara a administrarii cu atentie a sistemului de schimb automat de trafic. Este inutila incercarea de accesare a sistemului dupa ce un site sau o adresa de cont au fost inregistrate pe lista neagra. Singura posibilitate de reevaluare si scoatere de pe aceasta lista este o noua analiza solicitata la schimbdetrafic@gmail.com cu angajamentul clar al respectarii conditiior de utilizare a sistemului.

- Cand primeste un utilizator nou cele 300 credite bonus?
- Dupa ce navigheaza automat si acumuleaza 20 de credite, moment in care contul nou este pe deplin activ si primul site propus va fi inclus in trafic. A fost implementata aceasta masura pentru descurajarea celor care incearca sa obtina conturi multiple numai pentru a beneficia de cele 300 de credite primite ca bonus la inscriere. Atentie: daca nu navigati pentru activarea contului este foarte posibil ca acesta sa fie anulat.

- De ce nu sunt contorizate vizitele de trafic.ro?
- Trafic.ro contorizeaza doar vizite mai mari de 180 de secunde (3 minute) si doar vizitatori unici pe saptamana. Este un serviciu de contorizare pe care NU il recomandam pentru a contoriza traficul primit de la noi. Va recomandam gtop.ro ptr a contoriza vizitele primite de la noi. De asemenea daca folositi google analytics veti putea vedea foarte clar vizitele si vizitatorii primiti de la schimbdetrafic.ro

- De ce perioada de navigare automata este setata la peste 15 secunde?
- Orice vizita mai mica de 12 secunde nu este corect inregistrata de sistemele de contorizare, de principalele motoare de cautare, de Google, de Alexa etc. Timpul necesar pentru inregistrarea coordonatelor unei vizite este de cel putin 18 secunde. Cu alte cuvinte dorim sa va oferim vizite utile pentru SEO, ce pot fi inregistrate de statisticile Google si Alexa. Si, din punctul de vedere al promovarii online, alocam un timp minim necesar pentru prezentarea sitului dv in bune conditii in navigarea automata.

- In ce perioada de timp este activat un cont nou?
- De obicei in cateva ore. Dar poate dura intre 48 si 72 de ore (in zile lucratoare). Avem pana la 120 de solicitari zilnice. Toate verificarile se fac manual. Pentru siguranta sistemului avem nevoie de o perioada minima pentru trierea siturilor propuse. Un rol important il are navigarea pentru primele 20 de credite care aduce grabirea aprobarii. La fel site-urile propuse pot fi aprobate intr-o perioada de pana la 72 de ore in zilele lucratoare. Efortul nostru se concentreaza pe mentinerea in bune conditii a navigarii in beneficiul utilizatorilor deja inscrisi si aprobati. Nu insistati cu aprobarea conturilor si site-urilor. Toate vor fi verificate si aprobate la timpul lor.

- La ce folosesc comenzile din optiunea "Stare site"?
Aveti acolo 2 optiuni. Una dintre ele este "Enabled" obtinuta dupa ce situl a fost aprobat in trafic. Aveti insa si optiunea de a muta site-ul pe "Hold". Moment in care daca optati pentru aceasta comanda site-ul este oprit de la trafic automat. La ce poate folosi aceasta functie? De exemplu ati alocat 300 de credite pentru traficul automat dar doriti sa opriti pentru o perioada traficul. Aveti aceasta optiune intrand in setarile site-ului respectiv din sageata albastra situata in dreapta lui; bifati apoi "Hold". Site-ul va fi oprit de la trafic si creditele alocate pentru trafic vor ramane la nivelul din acel moment (al activarii optiunii "Hold").

- Acceptati situri cu sunetul deschis?
- Da, acceptam orice site cu sunet atata timp cat are bifata optiunea de sunet deschis (sunet activ - Sound on: selectie DA) pentru respectivul site. Optiunea se poate bifa in zona de editare a site-ului accesibila prin clic pe sageata albastra din dreapta pe aceeasi linie a site-ului.

- Primesc credite in plus daca aleg sa deschid pagini cu sunet?
DA. Primiti in acest moment in plus 0,1 puncte-credit de trafic daca acceptati sa afisati situri cu sunet. De exemplu pentru ratia de cont gratuit de 0,4 primiti in plus 0,1 si aveti o ratie pentru vizualizare situri sunet de 0,5 credite per site navigat.

- Cum este mai bine sa aloc creditele?
- Cum si mai ales cand... este bine sa aloci creditele? Cel mai bine ar fi sa le alocati in 3-4 perioade diferite ale zilei. In pachete de cateva sute de credite. De exemplu... Daca dispuneti de 3000 de credite nu le alocati pe toate odata. Alocati-le in 10 "pachete" de cate 300 de credite in momente diferite ale zilei cand sunt utilizatori diferiti in trafic.

- Cum aflu cate puncte de credit am si cate au fost consumate din cele alocate pentru trafic?
- In zona principala cu informatii vi se afiseaza absolut toate datele. Credite in cont, vizite primite etc. Conturile upgrade au in plus la dispozitie optiunea de a aloca un anumit numar de credite ce vor fi alocate automat la interval de o ora.

- Ce reprezinta CPH?
- CPH este abrevierea de la "Credits Per Hour", credite alocate la interval de o ora (din ora in ora) unui website aprobat in trafic. Este o optiune disponibila in meniul de utilizator doar pentru conturile upgrade. La conturile gratuite se poate folosi manual optiunea "on hold" - de punere in pauza de la trafic a unui site. Nu se compara cu CPH dar este o optiune manuala disponibila si pentru conturile gratuite. Cu "on hold" se poate porni sau opri traficul adus pe respectivul site din contul dv. Atentie: nu alocati la CPH mai mult de 100-150 de credite!

- Cum primesc creditele bonus la activarea contului?
- Creditele bonus la activare pot fi primite in cont direct sau pot fi atribuite site-ului propus pentru trafic.

- Exista o ordine a intrarii site-urilor in trafic?
- Nu exista o ordine presatbilita. Scriptul ia la rand, aleatoriu, site-urile ce sunt in trafic. Insa totdeauna siturile propuse de ceva vreme, de conturile mai vechi, au prioritate in fata siturilor noi intrate in trafic, propuse de conturile noi. Cu alte cuvinte: pe masura ce sistemul evolueaza si contul dv. devine mai vechi va avea prioritate mai mare pentru primirea traficului.

- Probleme cu primirea mesajului de verificare.
- Am primit pana acum mai multe sesizari in legatura cu adresele create pe hotmail care nu au primit mesajele de verificare. Drept urmare nu va recomandam sa folositi pentru a va inregistra la noi in sistem o adrese de e-mail creata pe hotmail. Recomandam in schimb folosirea adreselor create pe gmail. Atat pentru primirea mesajelor de la noi cat si pentru o comunicare eficienta cu noi.

- Exista o ordine a aprobarii site-urilor?
- Da. Si aceasta ordine tine cont de vechimea contului de utilizator si de creditele acumulate de respectivul utilizator. De exemplu daca are in cont 5 credite de trafic si propune un nou site va obtine aprobarea dupa cei care au alocat credite pentru trafic sau dispun de suficiente credite in cont. Pe de alta parte, utilizatorilor mai vechi li se aproba mai repede site-urile propuse pentru ca au dovedit in timp eficienta si spirit de echipa pentru realizarea schimbului de trafic.

- E vreo problema daca am reclame pe site?
- Unele companii de publicitatea contextuala gen Adsense nu agreeaza obtinerea de afisari numeroase cu ajutorul traficului automat. Va recomandam sa consultati termenii companiilor de publicitate la care sunteti afiliat pentru a obtine mai multe informatii. Eventual sa includeti in trafic pagini ale site-ului dv care nu contin publicitate de tip Adsense. Pe noi nu ne deranjeaza publicitatea pe care o afisati atata timp cat nu faceti promovare in fereastra principala pentru sisteme concurente de schimb de trafic din Romania.

- Sfaturi pentru incepatori?
- Cei care nu au utilizat pana acum un sistem de schimb de trafic gratuit sunt rugati sa citeasca aceasta pagina cu raspunsuri la principalele probleme. De asemenea, cei care sunt noi in folosirea acestui sistem de schimb de trafic pe langa aceasta sectiune de "ajutor" sa citeasca cu atentie si termenii. Sunt informatii atat folositoare pentru folosirea sistemului de schimb de trafic cat si dat esentiale pentru a vi se aproba si pastra contul in schimbul de trafic.

- Ce inseamna suspended?
- Daca un siste are atribuita valoarea "suspended" inseamna ca este suspendat de administrator pentru anumite probleme pe care le gasiti in sectiunea cu termeni. Daca veti incerca sa propuneti din nou site-ul pentru aprobare desi a fost suspendat o sa vi se anuleze contul. De obicei pentru abateri grave contul se anuleaza direct fara a se mai ssuspenda site-ul. Daca insa aveti un site suspendat consultati sectiunea cu termeni de utilizare si reglementati problema apoi anuntati ca ati rezolvat situatia pentru care a fost suspendat.

- Se accepta clipuri youtube?
- Nu. De ceva vreme nici nu se mai pot deschide in frame clipurile youtube. Cu alte cuvinte nu pot primi trafic automat. Mai mult, blocheaza navigarea automata.

De ce nu mi s-a activat contul?
Un cont activ inseamna in principal un user care incepe sa primeasca trafic pentru site-ul propus. Chiar daca activati contul si primiti 300 de credite nu vi se aproba site-ul (trecerea din waiting in enabled) pana cand nu navigati automat pentru cel putin 20 de credite. Verificarea se face manual de catre administratori. Pentru tot! Asadar: daca nu acumulati prin trafic cel putin 20 de credite, pe care e bine sa le alocati site-ului propus, nu se activeaza total contul. Daca in maxim 3 zile de la inregistrarea pe schimbdetrafic.ro nu navigati: contul se sterge. Atentie: respectati termenii! Ati aplicat la primul si cel mai puternic schimb de trafic automat din Romania, va oferim trafic gratuit. Cerem doar sa respectati termenii si sa fiti corecti. Dupa cum multi ati aflat (probabil) nu discutam termenii, nu ne intereseaza decat administrarea unui trafic eficient si corect. Odata ce ati intrat pe lista neagra nu mai aveti acces la noi. Simplu, eficient, corect si riguros administrat, fara discutii, comentarii sau pareri. Sunteti in casa noastra, noi facem regulile. Ne respectati termenii, va respectam! Ii incalcati, nu mai exista dialog, nu comentam termenii! De aceea suntem si vom ramane cei mai buni, cei mai eficienti din Romania ca schimb de trafic.

Este obligatoriu sa instalez banner schimbdetrafic.ro?
Nu este obligatoriu. Noi nu ne obligam utilizatorii sa afiseze pe site-urile din trafic unul dintre bannerele noastre de refferal. Este insa recomandat sa afisati unul dintre bannere tinand cont ca va furnizam un serviciu gratuit. In situatia in care constatam ca folositi si alte sisteme de trafic carora le afisati bannerul dar pe al nostru nu il postati: este foarte posibil sa nu va acceptam respectivul site in trafic. Schimbdetrafic.ro este proprietate privata si ne rezervam dreptul de a anula sau suspenda fara explicatii site-uri sau conturi.

Exista optiunea unui link personalizat de navigare?
Da, in meniul principal de utilizator aveti un link personalizat pe care il puteti accesa sau salva in bookmark pentru a porni direct navigarea sau pe care il puteti trimite prietenilor care pot naviga ptr dv. Atentie: din acel link nu puteti intra in cont. Puteti intra in cont doar in urma logarii obisnuite.

Contorizare vizite blogspot
Din data de 3 iunie 2012 toate blogurile pe care le aveti gazduite pe blogspot.com nu mai pot fi contorizate corect cu actualele coduri de statistici (de la WTA.ro sau Gtop.ro). Recomandam in continuare cele doua platforme de analiza, contorizare si statistici web ca si seriozitate si performante. Insa, foarte important: blogspot.com s-a mutat pe blogspot.ro. Veti vedea ca blogul dv are aceasta terminatie in .ro. Pentru a avea statistici va trebui sa va schimbati codul integrat in site potrivit noului domeniu denumireblog.blogspot.ro in loc de fostul domeniu inregistrat la contorizare (denumireblog.blogspot.com).

Cata site-uri pot propune?
Orice utilizator cu cont gratuit poate propune maxim 6 site-uri pentru schimbul de trafic. Important: dupa ce au fost aprobate, pot fi modificate cele 6 site-uri in trafic automat, in proportie de 33%, intr-un termen de maxim 3 zile. Mai clar: nu puteti propune alte si alte site-uri pentru schimb de trafic intr-un termen scurt in interiorul cifrei maxime de 6. Aceasta prevedere este valabila doar pentru conturile obisnuite (nu pentru cele upgradate). Propunerea cu insistenta de site-uri pentru trafic automat intr-un temren scurt poate duce la blocarea contului.

Trafic gratis
© 2009-2020 Toate drepturile rezervate schimbdetrafic.ro.
Proiect sustinut de farmasi.com.ro si Sampoane Farmasi.