Schimb automat de trafic
Home Membri Inregistrare Termeni Ajutor Linkuri Concursuri Contact
Conditii de utilizare / Terms & conditions
Va rugam sa cititi cu FOARTE MARE cu atentie urmatorii termeni de utilizare care dupa aplicarea la program si activarea contului constituie contractul acceptat de dumneavoastra cu schimbdetrafic.ro:

Rules in english on the bottom of the page.
Folosirea serviciilor furnizate de schimbdetrafic.ro presupune respectarea prezentelor conditii de utilizare. Mare grija: termenii nu sunt doar pentru informare; termenii se aplica strict! Daca nu va mai puteti loga este foarte clar ca ati incalcat acesti termeni si contul a fost desfiintat sau blocat. Daca nu cititi urmatorii termeni nu inseamna ca nu trebuie sa ii respectati sau ca va scuteste lipsa citirii (lecturii) de aplicarea termenilor. Ne rezervam dreptul de a respinge orice site si de a inchide orice cont fara explicatii cu atat mai mult cu cat nu sunt respectati termenii de mai jos.
IMPORTANT: DOAR RAPOARTELE JUSTIFICATE SE PREMIAZA!
Daca vi se anuleaza contul nu solicitati explicatii pentru ca nu veti primi. Pentru ca este foarte clar ca ati incalcat cel putin una din urmatoarele conditii. Daca ati aplicat la schimbdetrafic.ro (proprietate privata) inseamna in mod clar si limpede ca acceptati si veti respecta in totalitate urmatorii termeni:
- Nu suntem responsabili de continutul sau de imaginile site-urilor promovate. Nu suntem raspunzatori de siturile propuse de utilizatori. Intelegand prin asta ca utilizatorii care aplica la sistem si acepta acesti termeni isi asuma raspunderea totala pentru siturile propuse de ei in sistemul schimbdetrafic.ro. Daca vom constata ca nu sunteti proprietarul site-ului propus la trafic va putem sterge site-ul sau chiar anula contul.
- Sunt acceptate toate siturile cu sunete cu conditia principala de a se bifa DA la "sound on" in modulul de editare a sitului. Aceasta conditie este obligatorie si nerespectarea ei poate aduce anularea imediata a contului. Obligatoriu pentru orice fel de sunet.
- Incalcarea termenilor principali aduce automat anularea contului si eliminarea permanenta din sistem. In acest caz fara avertismente.
- Site-uri, domenii interzise pe schimbdetrafic.ro ale caror propuneri sau redirectionari catre ele pot aduce anularea contului: ipremii.com, clixsense.com, originals.ro, situri "ning.com", "jimdo.com", e-castig.com, promovare politica, @ shopmania.biz, neobux.com, ifastnet.com, all @ triburile, site-uri tip mafia, travian.ro, premii.joo.ro, animalutu-castigator.info, tzacpac.com, clipuri youtube, cont de facebook, bux4ad.com, siteuri cu script de la lnk.blogmoney.com, site-uri cu script adf.ly, mafia, script pe site de la searchshield, script de la TrafficRevenue, site-uri cu orice fel de redirectionare, campanii electorale, site PPC, orice site (respectiv URL) pe care il propuneti si constatam ca nu il administrati sau nu va apartine
- Nu se accepta sistemul de auto referreri - autopromovarea prin 2 sau mai multe conturi. Nu se accepta conturi dublate sau conturi diferite facute de pe acelasi IP!
- Ne rezervam dreptul de a respinge sau anula conturi gratuite de utilizatori fara a da explicatii. Ne rezervam dreptul de a anula conturi in cazurile clare de violare a termenilor de utilizare. Imediat si fara explicatii.
- In situatia in care constatam ca folositi si alte sisteme de trafic carora le afisati bannerul dar pe al nostru nu il postati: este foarte posibil sa nu va acceptam respectivul site in trafic. Foarte clar: e obligatoriu bannerul nostru daca vreti trafic de la noi si aveti chiar si un singur banner de la alte sisteme similare. Desi noi nu obligam la banner, daca pe site-ul dv. postati banner/link spre alt sistem de trafic si nu aveti in acelasi timp si banerul nostru: nu va aprobam site-ul.
- Conturile noi care propun site-uri care incalca termenii sunt sterse si trecute pe lista neagra. Site-urile care nu pot fi verificate vor fi suspendate. Site-urile care au scripturi care nu pot fi incarcate de browsere vor fi suspendate. Daca un site suspendat este propus din nou = cont anulat.
- Daca nu navigati pentru cele 20 de credite contul va fi sters.
- Un cont poate fi anulat daca un utilizator nu navigeaza si nu are credite in cont la propunerea de noi site-uri pentru trafic
- Siturile nu trebuie sa contina: pop-up care intrerupe traficul, cod de vot (inclusiv baner utilis ce contine cod de vot), cod frame brake, frame "click on document", interlink, cod de la widgeo.net sau alte coduri ce pot duce la intreruperea navigarii. Orice astfel de cod gasit in sursa sitului aduce suspendarea automata.
- Nu se accepta stergerea unui site suspendat si repropunerea aceluiasi site fara a se rezolva problemele pentru care a fost suspendat de la trafic; odata incalcata aceasta regula ne rezervam dreptul de a sterge contul respectiv.
- Navigarea incorecta duce la anularea contului: un cont, un IP - o singura navigare. In acest caz de incalcare a termenilor anularea contului se face fara avertisment. Puteti folosi mai multe IP-uri dar este absolut interzis sa aveti mai multe sesiuni de navigare (in acelasi timp) de pe acelasi IP.
- Pentru siturile cu framebrake, cu cod de vot, sau care redirectioneaza spre situri cu framebrake contul va fi anulat fara avertisment si coordonatele trecute pe lista neagra.
- Acceptam URL-uri (linkuri) spre acelasi domeniu atata timp cat ele sunt diferite. Acceptam site-uri in constructie atata timp cat au continut.
- Aplicand la sistemul nostru acceptati sa primiti informatii de la schimbdetrafic.ro la adresa de posta electronica cu care v-ati facut contul. Daca nu doriti sa primiti e-mailuri de la noi va rugam sa va anulati contul.
- Fiecare cont gratuit poate propune pana la 6 URL-uri in trafic.
- Conturile gratuite devin inactive in 90 de zile de neutilizare sau chiar mai devreme in functie de necesarul de conturi. Un cont devenit inactiv poate fi sters pentru a permite extinderea retelei. Un cont care nu produce trafic intr-o anumita perioada poate fi de asemenea anulat.
- Spamul in scopul obtinerii de reffereri este interzis.
- Nu sunt acceptate websiteuri care redirectioneaza, care solicita pluginuri speciale, inactive, fara continut, cu virusi, cu coduri de vot, sau pop-up ce intrerup navigarea, site-uri cu continut rasist, care se incarca greu, cu continut ofensator, ilegal sau imoral, cu continut ce ne poate prejudicia prin concurenta sau prin reclama promovata in fereastra principala (reclama la alte sisteme de trafic afisata in prima jumatate a paginii). Orice cont ce promoveaza cu link, banner sau redirectionare un site romanesc de schimb de trafic care nu este agreat de noi va fi sters imediat si va fi trecut pe lista neagra. Siturile romanesti de schimb de trafic agreate nu sunt acceptate ca promovare in fereastra principala!
- Site-urile cu linkuri spre alte site-uri cu malware vor fi suspendate.
- Ne disociem de orice legatura cu website-urile afisate ce contin virusi, spyware, troieni, malware sau orice soft ce va poate afacta informatic. Nu raspundem de continutul informational si informatic al website-urilor afisate la navigare! utilizatorii isi asuma raspunderea pentru folosirea sistemului din punct de vedere al securitatii informatice.
- Orice cuvant trivial folosit in conturi duce la anularea contului.
- Nu acceptam ca utilizatorii sa foloseasca un email autoresponder de genul: spamarrest, spamcop, mailblocks, etc .
- Nu acceptam sa folositi adrese de e-mail care blocheaza mesajele primite de la schimbdetrafic.ro pentru diferite motive.
- Site-urile suspendate ale caror problema nu este rezolvata vor fi sterse din baza de date. Websiturile care contin virusi pot fi sterse imediat.
- Va fi anulat orice cont in situatia in care se obtin credite prin navigare incorecta, prin metode de fraudare sau prin orice alte mijloace care conduc la obtinerea de credite de trafic fara navigare corecta. In aceasta situatie contul utilizatorului va fi sters, datele trecute pe lista neagra.
- Cand este creat un cont nou, utilizatorul este de acord sa ofere corect informatiile solicitate. Aceste informatii pot fi folosite de schimbdetrafic.ro pentru a contacta utilizatorul. Orice informatie incorecta poate duce la inchiderea contului.
- Serviciile furnizate de schimbdetrafic.ro nu au termen de valabilitate sau orice fel de garantie si nu se returneaza banii pentru credite sau conturi upgrade achizitionate de la noi ca si produse tocmai pentru ca nu au termen de valabilitate sau conditii de garantie.
- Primirea de mesaje prin posta electronica la adresele furnizate de utilizatori face parte din programul acceptat pentru informare in legatura cu modificari, noi servicii sau schimbari ale regulilor de utilizare. Utilizatorii accepta prin aplicarea la acest program sa primeasca mesaje e-mail informative de la schimbdetrafic.ro.
- Schimbdetrafic.ro nu este responsabil pentru datele de trafic oferite de diferite sisteme de contorizare a vizitelor sau de terte parti. Statisticile schimbdetrafic.ro sunt cele finale. Afisarea siturilor in sistemul nostru de navigare reprezinta afisari si nu numar de vizite sau vizitatori pentru ca unele website-uri pot fi afisate de mai multe ori unui singur utilizator.
- Ne rezervam dreptul de a modifica oricand aceste reguli fara anunt prealabil. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin mail sau afisare in trafic iar neacceptarea noilor termeni este echivalent cu renuntarea la statutul de utilizator.

Rules:

- By using our Service you agree to abide by these rules.
- To activate your account it's necessary to surf until you will receive the very first 20 credits.
- We are not responsible for the contents of, or pictures on the sites promoted by schimbdetrafic.ro. We dissociate ourselves hereby totally from these contents.
- We reserve the right to deny or cancel memberships without reason.
- We reserve the right to cancel accounts in case of clearly fraudulent violations.
- For sites with sound it's mandatory to select option DA on site edit module section Sound on.
- SPAM to generate referrals for the affiliate program is forbidden. In addition we do not permit unwanted advertisement breaking newsgroups and forums rules.
- There are no Sites with Framebreaker Code, Viruses or Pop-Ups against of surf or with xenophobe content allowed.
- If you are breaking the Rules, you will get a Caution, after three Cautions your Account will be erased, in this Case there will be no refund.
- We reserve the right to change the offered services at any time. Members will be informed of these changes.
- We reserve the right to change the Rules at any time without previous announcement. This is communicated to each user, who will accept the changed rules in order to be able to participate further. If the user accepts the changes, these become immediately effective. If the user does not accept the changed Rules, an eventual refund will be issued.
- Your e-mail & personally identifiable information is kept secure.
- For more info use google translation to translate the rules in romanian language.
- If you have any question about our automatic traffic exchange system please feel free to contact us in english to our admin at schimbdetrafic@gmail.com.
Trafic gratis
© 2009-2020 Toate drepturile rezervate schimbdetrafic.ro.
Proiect sustinut de farmasi.com.ro si Sampoane Farmasi.